Vragen of een afspraak plannen? Stuur me een bericht via WhatsApp x

Over ons

Ons DNA

Wij staan stevig in onze schoenen, hebben een no-nonsens instelling, houden van aanpakken, zijn sturend, zetten de puntjes op de i, hebben gevoel voor humor, zijn volhardend, integer en daarbovenop duidelijk waar het moet. Na ruim 20 jaar diverse functies binnen architecten- en bouwmanagementbureaus vervuld te hebben is FLM bouwmanagement in 2013 door Erik opgericht en sindsdien begeleiden wij de ontwikkeling van vastgoedprojecten in Nederland en België voor (semi)overheid, Institutionele/particuliere beleggers, woningcorporaties, adviesbureaus en opdrachtgevers uit de logistiek- en retail sector

Omdat de vastgoedvraagstukken steeds complexer worden hebben wij op diverse terreinen van het vastgoed (architectuur, fiscaal, contractvorming, vastgoedwaardering, RO-procedures, enz.) ervaren partners die in projectverband flexibel en gemakkelijk bereid zijn projecten gezamenlijk op te pakken of slechts hun deelexpertise in te brengen. Informeel, professioneel, flexibel maar bovenal deskundig en complementerend aan op de behandeling van sommige vraagstukken waardoor de opdrachtgever optimaal bediend kan worden.

Wilt u uw bouwproject volledig onder controle houden, weten wat er tijdens elke fase van de bouw speelt en wat de consequenties van onverwachte gebeurtenissen zijn voor uw project dan is FLM bouwmanagement uw partner voor goed bouwmanagement

Visie

Wie met plezier bouwt, kijkt met trots terug wat betekent dat iedere opdrachtgever van- en betrokkene bij een bouwproject vooruitgang, verbondenheid, optimisme, energie en trots ervaart dankzij een goede basis en doelgerichte projectcommunicatie. Bouwen moet leuk zijn voor iedere partij in het projectteam. Samenwerking, vakkundigheid en plezier staat voorop en vormen de basis van uw bouwproject en dat zorgt pas echt voor toekomstgerichte resultaten.

Missie

Ambitieus zijn we absoluut. Vol overtuiging en oplossingsgericht. We zijn dan ook altijd eerlijk en helder over de mogelijkheden. Als we beloven dat we uw projectdoel halen, dan gebeurt dat ook. We denken logisch en praktisch. Als gedelegeerd opdrachtgever geven wij leiding aan alle ingeschakelde adviseurs en uitvoerende partijen. Wij hebben een integrale benadering van het bouwproces en geeft daarnaast voldoende ruimte aan alle partijen voor relevante inbreng. Wij helpen u goed geïnformeerd de juiste beslissingen te nemen en houden u tijdig, overzichtelijk maar beknopt op de hoogte over de gang van zaken. Kosten, planning en kwaliteit zijn daarbij de terugkerende ankerpunten. Dat doen wij strak volgens de met u gemaakte afspraken. U blijft de regie houden, wij zoeken uit en bereiden voor.